Tips til tema for medarbeidersamtale

Medarbeidersamtale er viktige og det er både ledelsens og den ansattes oppgave at samtalen gir et positivt utbytte. Her er noen tips.

Flyreise – Hvordan bestille trygt og hvilke er dine rettigheter ?

Som flypassasjer har du både rettigheter og plikter. Les mer om hvordan du bestiller trygt, hvilke rettigheter ved forsinkelser eller kanseleringer.

Symptomer på diabetes 2

Diabetes er en farlig sykdom som krever behandling. Det er derfor viktig å være klar over symptomene. Diabetes 2 er en sykdom som kommer snikende.

Sammenhengen mellom overvekt og kreftrisiko

Overvekt og fedme øker risikoen for flere kreftformer. Ved å ha en sunn kroppsvekt kan du redusere kreftrisikoen. Hvor farlig er overvekt?

Slik kan du minske risikoen for hudkreft

Hudkreft er ofte like farlig som andre krefttyper. Hvor farlig er soling? Hva kan du gjøre for å redusere risikoen for hudkreft? Her har du noen tips.

Hva kan UD hjelpe deg med i utlandet?

Vi har laget en oversikt over hva UD kan hjelpe deg med om du skulle få problemer på ferie eller annen reise i utlandet, samt hva UD ikke hjelper deg med.

Huskeliste for deg som skal ut å reise

Reiseforsikring, pass, visum, dokumentasjon i forbindelse med medisinsk hjelp om mye mer. Se huskeliste for det viktigste du må ta med på reisen.