Brennmanet – er det farlig?

Brennmaneter i Norge er ikke farlige om du ikke har problemer med allergi. En berøring med brennmanet er ubehagelig og kan forårsake mye smerte.

Nitrat og nitritt fra kjøtt, grønnsaker og vann kan gi kreft

Spiser du mye pølser og kjøttprodukter kan du bli alvorlig syk. Visste du at nitrat og nitritt også finnes i vann og grønnsaker? Hva er inntaksgrensen?

Sjekk heftelser på bil før kjøp – du kan miste bilen!

Heftelser på en bil du kjøper kan bli til en skikkelig hodepine. Her er noen tips til hvordan du unngår å havne i trøbbel i forhold til sletting av pant.

Tips til tema for medarbeidersamtale

Medarbeidersamtale er viktige og det er både ledelsens og den ansattes oppgave at samtalen gir et positivt utbytte. Her er noen tips.

Er beste fastrente smartere enn flytende rente?

Fastrente eller flytende rente? Ikke lett å svare på, avhenger av flere faktorer. Erfaringsmessig lønner det seg med flytende rente om du kan ta risikoen.

Flyreise – Hvordan bestille trygt og hvilke er dine rettigheter ?

Som flypassasjer har du både rettigheter og plikter. Les mer om hvordan du bestiller trygt, hvilke rettigheter ved forsinkelser eller kanseleringer.

Symptomer på diabetes 2

Diabetes er en farlig sykdom som krever behandling. Det er derfor viktig å være klar over symptomene. Diabetes 2 er en sykdom som kommer snikende.

Sammenhengen mellom overvekt og kreftrisiko

Overvekt og fedme øker risikoen for flere kreftformer. Ved å ha en sunn kroppsvekt kan du redusere kreftrisikoen. Hvor farlig er overvekt?

Slik kan du minske risikoen for hudkreft

Hudkreft er ofte like farlig som andre krefttyper. Hvor farlig er soling? Hva kan du gjøre for å redusere risikoen for hudkreft? Her har du noen tips.

Utleie av bolig kan gi deg gode leieinntekter

Utleie av bolig kan gi deg gode leieinntekter, men det er en del ting du må huske for å unngå å havne i trøbbel. Se vår oversikt over det viktigste.

Hva kan UD hjelpe deg med i utlandet?

Vi har laget en oversikt over hva UD kan hjelpe deg med om du skulle få problemer på ferie eller annen reise i utlandet, samt hva UD ikke hjelper deg med.

Huskeliste for deg som skal ut å reise

Reiseforsikring, pass, visum, dokumentasjon i forbindelse med medisinsk hjelp om mye mer. Se huskeliste for det viktigste du må ta med på reisen.

Vann på flaske – mineralvann eller kildevann?

Hva er flaskevann? Hvor kommer naturlig mineralvann fra? Hva er forskjellen på kildevann og naturlig mineralvann? Hvilke krav stilles til vann?