Finn boligalarm som passer din bolig, ditt behov og din lommebok

Sist oppdatert: 1. september 2019


Finn boligalarm som passer din bolig, ditt behov og din lommebok

Stadig flere opplever innbrudd og vold fra innbruddstyver. Antall boliginnbrudd øker i Norge (over 100 innbrudd pr døgn i 2018). Stadig flere personer og familier mister uerstattelige verdier og blir utsatt for vold og ubehagelige situasjoner under innbrudd. Hvor ofte hører vi ikke om folk som kommer hjem til en «tom» og ødelagt bolig etter ferien? En Boligalarm lønner seg!

Det mest effektive du kan gjøre for å unngå innbrudd er å anskaffe en boligalarmløsning. Innbruddstyver skyr boliger med boligalarm! Det trenger ikke koste all verden om du finner rett leverandør.

Tre gode grunner til å anskaffe boligalarm:

  • Du unngår å bli frastjålet verdier, noen kanskje umulig å erstatte
  • Du unngår farlige og ubehagelige situasjoner for deg og din familie både dag og natt
  • Hos de fleste forsikringsselskaper får du lavere forsikringspremie og bedre forsikringsvilkår

Annonse: Få tilbud fra kjente alarmselskap som Verisure og Sector Alarm.

240.000 boligeiere i Norge har valgt Verisure Boligalarm– hvorfor?

Verisure, tidligere Securitas Direct, er Norges ledende leverandør av boligalarm. Et bredt utvalg av produkter og tjenester innen boligalarm og relaterte løsninger, blant annet direkte kobling til alarmstasjon med betjent overvåkning døgnet rundt, gratis vekterutrykninger og profesjonell installasjon alarmensystemet.

Verisure boligalarm ble nettopp kåret til «best i test» av det anerkjente svenske datamagasinet «PC för alla». 

Hvilken tjenester (FG godkjente) er inkludert i innbruddsalarm fra Verisure?

  • Overvåking og utrykning: 24 timer i døgnet, alarmlinjene fungerer også ved strømbrudd. Vekter sørger for å ordne opp i situasjonen
  • Sjokksensorer: Aktiverer alarmen straks ved et innbruddsforsøk
  • Bevegelsessensorer: ktiverer kamera som sender bilder direkte til alarmsentralen for avklaring
  • Skallsikring: Alarmen er aktivert også når du er hjemme, eventuelt kombinert med SOS-alarm.
  • Direkte kommunikasjon: Med Verisure Voice kan du snakke direkte med alarmstasjonen når alarmen går.
  • Verisure App: Du styrer alarmfunksjonene og har full oversikt over boligen gjennom brukervennlig app.
  • Husdyrtilpassing : Juster alarmens sensibilitet slik at husdyr på inntil 35 kilo kan bevege seg fritt i boligen uten at alarmen går.

Kontakt Verisure direkte og be om et tilbud.

Boligalarm – Sammenlign flere alarmselskaper og få beste tilbud

Har du planer om å anskaffe boligalarm finnes det mange alarmselskaper i tillegg til Verisure. Når du skal skaffe deg en oversikt over hva de ulike aktørene tilbyr av løsninger og priser vil du raskt oppdage at dette er et tidkrevende arbeid. Det er også vanskelig å vurdere om det enkelte alarmselskapet leverer hvor boligen befinner seg. Den enkleste måten, som mange hundre tusen nordmenn har gjort, er å la relevante alarmselskap sende deg et tilbud. Selvfølgelig 100% uforpliktende. Tjenestetorget er en slik tjeneste. Tjenestetorget samarbeider kun med seriøse alarmselskap og fungerer som et mellomledd mellom deg og alarmselskapene. Ingen ringer deg, du mottar kun tilbud via Tjenestetorget.

På denne måten sparer du både tid og penger. Du fyller ut et enkelt skjema og sender inn med et klikk. Tjenesten er gratis. Skjemaet for boligalarm finner du her

La alarmselskapene konkurrere om å få deg som kunde

Når de enkelte alarmselskapene mottar forespørselen du har sendt vet samtlige at flere konkurrenter har fått samme forespørsel. Dermed kan du være sikker på at de strekker seg langt for å deg som kunde, noe som betyr at du sparer penger. Du sammenligner tilbudene fra kjente aktører som Verisure og Sector Alarm, og bestemmer i fred og ro fra sofakroken hjemme hvilken leverandører du ønsker å ta kontakt med. Du har full kontroll og ingen slitsomme selgere ringer.

Annonse: Motta de beste tilbudene på boligalarm gratis og 100% uforpliktende. Fyll raskt ut skjemaet, det finner du her

 

Du liker gjerne...

Beklager, ingen relevante artikler funnet.