KOMFYRVAKT – Guide

Komfyren er hjemmets største brannkilde. Tørrkoking av kjeler er den største årsaken til branner i Norge. En komfyrvakt slår av komfyren hvis kjelen blir tørrkokt eller en plate blir stående. Komfyrvakten kan også brukes som barnesikring av komfyren.

GASSVARSLER – Guide

Gassvarsler kan redde liv om det skulle oppstå en gasslekkasje. Bruker du gass i hus, hytte, bobil, campingvogn, båt eller andre steder bør du montere gassvarsler.

Brannalarm – sikkerhet satt i system

En effektiv brannalarm er viktig for god brannsikkerhet. Brannalarmer finnes i mange varianter og med mange nye funksjoner som gir ekstra sikkerhet.

Slik monterer og vedlikeholder du en brannvarsler

Brannvarsler, gjerne flere trådløse som er seriekoblet, er det viktigste du kan gjøre for brannsikkerheten i din bolig. Se tips til montering og vedlikehold

Seriekoblet røykvarsler gir best sikkerhet

Seriekoblet røykvarsler anbefales for alle boliger med mer enn ett rom. Oppstår det røyk eller brann i èn del av boligen aktiveres alle røykvarslerne.

Ny røykvarsler? Her er noen tips

Ionisk eller optisk røykvarsler, enkeltstående eller seriekoblet. Trenger du varsling i alle rom, og hva med kjøkkenet? Her er noen tips før du kjøper ny.

Brannalarm redder liv og verdier

En effektiv brannalarm kan være forskjellen på liv og død i brann. Med stadig mer elektronikk i hjemmene øker også risikoen for brann.