Beste boligalarm? – Få mer informasjon og tilbud

 

Har du planer om å anskaffe boligalarm kan du gjøre det på to måter. Du kan bruke en anbudstjeneste for å få tilbud og informasjon fra flere alarmselskap, eller kontakte det enkelte alarmselskap direkte.

 

Anbudstjenester

Den mest brukte anbudstjenesten i Norge er Tjenestetorget.no.

Tjenestetorget.no er en 100% gratis, uforpliktende og seriøs tjeneste du kan stole på. Det er smart å la alarmselskapene konkurrere for å få deg som kunde, da er du sikker på å få det beste tilbudet, samtidig som du sparer tid.

Alarmselskapene direkte

Verisure er Norges ledende alarmselskap med over 200.000 kunder over hele landet, både private og bedrifter. Det er stor sjanse for at også du etter å ha undersøkt markedet bestiller alarm fra Verisure.

Lønner det seg å bruke en anbudstjeneste?

Anbudstjeneste fungerer på denne måten:

  1. Du fyller ut et skjema med enkel informasjon slik at din forespørsel havner riktig. Dette er som regel type bolig og postnummer.
  2. Anbudstjenesten sender dette skjemaet videre til aktuelle alarmselskap for din bolig og som er operative der du bor.
  3. Du får tilsendt tilbud og informasjon fra det enkelte alarmselskap.
  4. Du vurderer hvem du ønsker å gå videre med. Du trenger ikke benytte deg av de tilbudene du har fått tilsendt. Dette er 100% uforpliktende og du står helt fritt.
  5. Du har nå etablert kontakt med et aktuelt alarmselskap og sammen finner dere den løsningen som er optimal for deg og din bolig. Enten du bare vil ha litt mer informasjon eller ønsker å bestille, nå kommer du deg enkelt videre i prosessen.

Norges mest brukte anbudstjenester for boligalarm er Boligalarm.no og Tjenestetorget

 

Hva er fordelen med å kontakte alarmselskapene direkte?

Har du gjort deg opp en mening om hvilket alarmselskap du ønsker kan du like greit ta direkte kontakt. Kanskje du har en nabo eller en bekjent som har anbefalt et alarmselskap?

Det mest effektive er enten å fylle ut et kort skjema på selskapets hjemmeside. Du finner også mye informasjon på selskapenes nettsider.

Verisure er ledende i Norge på boligalarm.

You may also like...