Hygiene under brystpumping

Før du pumper ut melken må du vaske hendene og følge produsentens anvisninger for rengjøring av brystpumpen og pumpesettet. God hygiene er alfa og omega hvis du vil gi barnet ditt utpumpet melk.

Dette må du vite om bleier

Libero har produsert Liberobleier i over 30 år. Bleiene har forandret seg mye i løpet av denne tiden men målet har alltid vært det samme: å gi barna en bleie som er så god og funksjonell som mulig.

Barneseng – dette må du tenke på før du kjøper

Hvilken type barneseng skal du velge? Vugge, småbarnseng, reiseseng eller køyeseng. Hvilke er kriteriene for valg og hva er viktig å huske på?

Vinterstøvler for barn – Komplett kjøpeguide

Tips og gode råd for kjøp av vinterstøvler til barn. Viktige faktorer i valget er høyde på støvlene og yttersålen. Hva er optimal bruk for barnet?

Barnevogn: 3 praktiske modeller (Med kjøpeguide) 2021

Velg barnevogn laget for norske forhold. Her er 3 praktiske barnevogner av høy kvalitet (Stokke Trailz, Buggabo Fox, Britax Go Big) Se kjøpeguide.

Babystol: Hvilken type bør du velge? (Kjøpeguide)

Det finnes mange ulike typer barnestoler og det stilles strenge krav om stabilitet, mekanismer som hindrer utilsiktet sammenklapping, tekstiler, sømmer og polstring.

Smokk – Hva er viktig? (Kjøpeguide)

Smokken må være slik utformet at den er lett å få ut av barnets munn dersom barnet ikke bare får sugedelen inn i munnen, men også deler av resten av smokken inn.

Philips Avent Babycall – Beste valg 2021 (Kjøpeguide)

Hva er viktig å tenke på når du skal kjøpe babycall? Mange funksjoner å velge i, hvilke trenger du og hvilke ar du ikke behov for? Baby gir økt sikkerhet for babyen!

Neonate Babycall – Norsk kvalitet! (Kjøpeguide 2021)

Her er 6 grunner til hvorfor skal du velge norskproduserte babycall fra Neonate. I tillegg kan du lese om Neonate BC-6500D og BC5800D.

Hva er riktig pris for barnevakt?

Hvor mye skal du betale barnevakten? Avgjørende er hvor mye arbeid som skal gjøres, om barnevakten skal overnatte samt alderen til barn og barnevakt.

Babycall – Beste valg og komplett kjøpeguide (2021)

Forvirret av det store utvalget babycall? Her finner du det viktigste du skal tenke på før du velger modell + gode råd og tips. Hva bør du absolutt vite når det gjelder babycall?