Maur og maurproblemer – dette bør du vite

Hvordan blir du kvitt maur, hvilke typer maur er vanligst i Norge, hvor i bygningskonstruksjonen risikerer du at maur etablerer reir? Les det viktigste…

Er det farlig å bli bitt av huggorm?

Huggormbestanden i Norge øker og stadig flere blir bitt av huggorm. Hvordan skal du forholde deg til bitt, og hva kan du gjøre for å bli kvitt hoggormen?

Er det farlig å møte bjørn?

Hva gjør du om du møter en bjørn neste gang du er ute på tur? Vil bjørnen angripe deg, skal du spille død, eller klatre opp i et tre? Les flere tips.

Brennmanet – er det farlig?

Brennmaneter i Norge er ikke farlige om du ikke har problemer med allergi. En berøring med brennmanet er ubehagelig og kan forårsake mye smerte.

Hvordan bli kvitt bananfluer en gang for alle?

Det er enkelt å bli kvitt bananfluer. Først må du finne ut hvor de holder til. Deretter angriper du problemet, vi gir deg de effektive metodene.

Slik blir du kvitt maur

Hvordan blir du kvitt problemer med maur, stokkmaur, jordmaur eller skogsmaur? Er reiret i bygningen eller utendørs. Her er en oversikt over tiltakene du kan gjøre.

Sølvkre og skjeggkre må fjernes før du mister kontrollen, hva fungerer best?

Sølvkre kommer pga høy fuktighet eller dårlig renhold. De gjør ikke mye skade, men er ubehagelige å ha i boligen. Slik blir du kvitt sølvkre.